Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прекинута блокада пута Ниш Софија

rssBookmark and Share

Ниш 09.08.2011. Извор: Медијски истраживачки центар

Запослени у Предузећу за путеве (ПЗП) „Ниш“ из састава Нибенс групе прекинули су данас око 11 сати блокаду крака коридора 10 од Ниша према Софији.

Прекинута блокада пута Ниш Софија
„Од представника МУПа смо чули да је реаговала и амбасада Бугарске и Турске и да би избегли међународни инцидент и да не би малтретирали путнике решили смо да прекинемо блокаду“, рекао је представник синдиката у ПЗП Ниш Љубиша Ивановић. Он је казао да је данашњом бокадом дела коридора 10 у трајању од сат и по, постигнут циљ и да је упућена јасна порука надлежнима да су радници Нибенс групе спремни и на драстичне врсте протеста. „Ако током дана не буде решен наш проблем, сутра ћемо поново блокирати путеве и остаћемо на барикадама до испуњења наших захтева“, рекао је Ивановић.

Он је казао да су радници ПЗП Ниш јуче добили једну плату након договора представника града Ниша и АИК Банке. „Све и да нам испалте све заостале плате, наш циљ је деблокада рачуна предузећа како би могли да наставимо са радом и обезбедимо наредне плате“, рекао је Ивановић.

Коментара: 0


#   Ниш   ПЗП Ниш   заостале плате
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима