Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пресечени каблови: Коме смета РТВ Куршумлија

rssBookmark and Share

Куршумлија 23.01.2013. Стефан Радовић

Радио-телевизији Куршумлија пресечени су антенски каблови предајника који користе та станица и Радио Белами из Ниша, због чега је у потпуности прекинут програм на територији општине Куршумлија, Изјавио је за Јужну Србију главни и одговорни уредник и директор Радио-телевизије Куршумлија Славко Савић.

Пресечени каблови: Коме смета РТВ Куршумлија
Савић је рекао да је случај пријављен Куршумлијској полицији која је отпочела истрагу, РАТЕЛ-у и Републичкој радиодифузној агенцији.

- Починилац је "селективно" секао коаксијалне каблове само од радио-предајника, због чега се претпоставља да јако добро познаје емисиону технику, Наводи се у саопштењу ове медијске куће.

Штета која није коначна у овом тренутку се процењује на око 200.000 динара.

Наш извор близак истрази каже да постоји могућност да се особа која је посекла кабовлове бави такође новинарством то јест Медијима.

Иначе, у Новембру 2008.године тадашњи заменик председника општине Куршумлија Дејан Милошевић са групом ратних ветерана упао је у студио и претио власнику и главном уреднику Радио-телевизије Куршумлија Славку Савићу и запосленима.

Основни суд у Прокупљу прогласио је правоснажном пресудом Милошевића и још седам ратних ветерана кривим и одредио им казне.


#   Куршумлија   Дејан Милошевић   Основни суд
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима