Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Претпоследњи викенд у 2015. години доноси појачан саобраћај

Bookmark and Share

20.12.2015. МУП, Белами портал

Према подацима Управе саобраћајне Полиције Републике Србије, претходног дана на путевима у Србији евидентиране су 103 саобраћајне несреће, у којима су погинуле три, а повређено 59 особа.

Претпоследњи викенд у 2015. години доноси појачан саобраћај

Претпоследњи викенд у 2015. години доноси појачан саобраћај на аутопутевима, али и на граничним прелазима што може бити узрок повремено дужих задржавања каквих је било у суботу, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије (АМС С).

Појачан саобраћај и већи број возила на аутопутевима може бити узрок дужег задржавања на појединим наплатним рампама где се тренутно за наплату путарине чека до пет минута, међутим због појачаног саобраћаја време задржавања за наплату путарине код Старе Пазове током дана може бити и дуже.

Са првим вечерњим сатима АМС С очекује већи број возила и на наплатној рампи Бубањ Поток где треунтно нема задржавања.

Према последњим информацијама Уптраве граничне Полиције са наше стране, на прелазу Батровци са Хрватском, на улазу у Србију, задржавања су од 30 до 45 минута, међутим како сазнаје АМС С, на излазу из Хрватске ка Србији појачан је саобраћај па су током дана могућа и дужа задржавања којих тренутно нема.

На граничном прелазу Шид са наше стране, задржавања путничких возила су до 20 минута, тренутно нема задржавања ни са Хрватске стране, али се током дана саобраћај може појачати и на овом прелазу.

Од 30 до 60 минута задржавања путничких возила су и на граничном прелазу Хоргош, са Мађарске стране.

На нашим граничним прелазима са Мађарском задржавања нису дужа од 20 минута.


#   Путеви Србије   саобраћај   МУП РС   гужве   Гранични прелаз   наплатна рампа   Управа за саобраћај
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима