Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pretposlednji vikend u 2015. godini donosi pojačan saobraćaj

Bookmark and Share

20.12.2015. MUP, Belami portal

Prema podacima Uprave saobraćajne Policije Republike Srbije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 103 saobraćajne nesreće, u kojima su poginule tri, a povređeno 59 osoba.

Pretposlednji vikend u 2015. godini donosi pojačan saobraćaj

Pretposlednji vikend u 2015. godini donosi pojačan saobraćaj na autoputevima, ali i na graničnim prelazima što može biti uzrok povremeno dužih zadržavanja kakvih je bilo u subotu, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Pojačan saobraćaj i veći broj vozila na autoputevima može biti uzrok dužeg zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama gde se trenutno za naplatu putarine čeka do pet minuta, međutim zbog pojačanog saobraćaja vreme zadržavanja za naplatu putarine kod Stare Pazove tokom dana može biti i duže.

Sa prvim večernjim satima AMS S očekuje veći broj vozila i na naplatnoj rampi Bubanj Potok gde treuntno nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama Uptrave granične Policije sa naše strane, na prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na ulazu u Srbiju, zadržavanja su od 30 do 45 minuta, međutim kako saznaje AMS S, na izlazu iz Hrvatske ka Srbiji pojačan je saobraćaj pa su tokom dana moguća i duža zadržavanja kojih trenutno nema.

Na graničnom prelazu Šid sa naše strane, zadržavanja putničkih vozila su do 20 minuta, trenutno nema zadržavanja ni sa Hrvatske strane, ali se tokom dana saobraćaj može pojačati i na ovom prelazu.

Od 30 do 60 minuta zadržavanja putničkih vozila su i na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarske strane.

Na našim graničnim prelazima sa Mađarskom zadržavanja nisu duža od 20 minuta.


#   Putevi Srbije   saobraćaj   MUP RS   gužve   Granični prelaz   naplatna rampa   Uprava za saobraćaj
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima