Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Признања за више од 200 предузетника и занатлија са југа Србије

rssBookmark and Share

Ниш 29.11.2017. Јужна Србија Инфо

Синоћ су на традиционалној годишњој манифестацији у хотелу "Зелени вир" у Нишу, додељена признања најуспешнијим из области предузетништва и занатства за 2016/2017. годину у организацији Уније занатлија и предузетника регион Јужна Србија.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Више од 200 привредника окупило се синоћ се на годишњој додели признања у организацији УЗП из Ниша.

Синоћну манифестацију су својим учешћем подржали, градски већник Михајло Здравковић, председник Регионалне привредне коморе, Ниш Алексанадар Милићевић, као и многе друге личности из друштвеног, привредног и јавног живота Ниша, Лесковца, Прокупља, Књажевца...

Фото: Јужна Србија

Михајловић је том приликом нагласио - да је Град Ниш препознао важност "малог бизниса" који јесте суштински основ сваке привреде и да ће као и до сада подржавати развој мале привреде, односно занатства и предузетништва.

Фото: Јужна Србија

Председник Регионалне привредне коморе Ниш Александар Милићевић, је истакао, да су управо мала и средња предузећа та, која носе велики потенцијал за развој привреде у региону.

Плакете и признања је доделио Сретен Докић, председник Уније занатлија и предузетника регион Јужна Србија, која броји преко 8.000 чланова.


#   Ниш   Михајло Здравковић   Градски већник   предузетништво   Срећко Докић   мала и средња предузећа   Александар Милићевић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима