Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Priznanja za više od 200 preduzetnika i zanatlija sa juga Srbije

rssBookmark and Share

Niš 29.11.2017. Južna Srbija Info

Sinoć su na tradicionalnoj godišnjoj manifestaciji u hotelu "Zeleni vir" u Nišu, dodeljena priznanja najuspešnijim iz oblasti preduzetništva i zanatstva za 2016/2017. godinu u organizaciji Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbija.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Više od 200 privrednika okupilo se sinoć se na godišnjoj dodeli priznanja u organizaciji UZP iz Niša.

Sinoćnu manifestaciju su svojim učešćem podržali, gradski većnik Mihajlo Zdravković, predsednik Regionalne privredne komore, Niš Aleksanadar Milićević, kao i mnoge druge ličnosti iz društvenog, privrednog i javnog života Niša, Leskovca, Prokuplja, Knjaževca...

Foto: Južna Srbija

Mihajlović je tom prilikom naglasio - da je Grad Niš prepoznao važnost "malog biznisa" koji jeste suštinski osnov svake privrede i da će kao i do sada podržavati razvoj male privrede, odnosno zanatstva i preduzetništva.

Foto: Južna Srbija

Predsednik Regionalne privredne komore Niš Aleksandar Milićević, je istakao, da su upravo mala i srednja preduzeća ta, koja nose veliki potencijal za razvoj privrede u regionu.

Plakete i priznanja je dodelio Sreten Dokić, predsednik Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbija, koja broji preko 8.000 članova.


#   Niš   Mihajlo Zdravković   Gradski većnik   preduzetništvo   Srećko Dokić   mala i srednja preduzeća   Aleksandar Milićević
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima