Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Путин и Горан из Ниша- браћа по моторима

rssBookmark and Share

25.03.2011. Извор: Блиц

Руски премијер Владимир Путин показао је да протоколи и церемоније могу имати и другу димензију осим државничке, строго званичне, уз скупа одела и кравате.

Крвоток од бензина: Владимир Путин са нишким Ноћним вуковима
Крвоток од бензина: Владимир Путин са нишким Ноћним вуковима

Видело се приликом прекјучерашње посете Београду када је на „Маракану“, у ВИП салон, позвао групу мотоциклиста из клуба “Ноћни вукови”, српског одељења истоименог московског мото-клуба, чији је Путин почасни члан. Тако се у ложи, са Путинове десне стране нашао и Нишлија Горан Јовановић Фонза (42), председник српских “Ноћних вукова”, који се са премијером Русије упознао прошле године на великој бајкерској фешти у Севастопољу.

Јовановић признаје да није очекивао да ће седети тик до руског премијера.

- Чекали смо га, чекали испред ВИП салона. Од протокола сам тада добио карту за седиште број шест и сазнао да Путин има седиште број седам. Нисам очекивао да ћу да седим баш до руског премијера. Он је сјајан човек. Разговарали смо о моторима, баш као кад разговарају двојица мотоциклиста. Питао ме је какви су нам планови ове године за вожњу, а најавио сам да ћемо поново доћи на скуп у Севастопољ, али он још није могао да потврди своје присуство. Рекли смо Путину и да ћемо обавезно да дођемо 31. маја на рођендан клуба у Москву када се организује велико дефиле - каже Фонза.


#   ноћни вукови   Владимир Путин   1. мај   ВИП салон
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима