Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Путин са нишким бајкерима

rssBookmark and Share

22.03.2011. Извор: Блиц

Руски премијер Владимир Путин састаће се и са бајкерима из нишког клуба “Ноћни вукови”, који су огранак истоименог московског мотористичког клуба.

Путин на Харли Давидсону долази на скуп надомоак Севастопоља (ФоНет, архива)
Путин на Харли Давидсону долази на скуп надомоак Севастопоља (ФоНет, архива)
Њихов сусрет организован је на захтев руског премијера, пише Блиц.

Путин и председник нишког клуба Горан Јовановић, упознали су се прошле године на бајкерској фешти у Севастопољу, а Горан је, као ратни ветеран који је у Вуковару изгубио ногу, импресионирао Путина чињеницом да је, иако инвалид, прешао хиљаде километара до Севастопоља.

"За Путина могу да кажем да је као ми, воли моторциклизам, патриотизам и православље", рекао је Горан Јовановић, о коме је руски премијер за Нову годину говорио и на руској телевизији.

Лист пише да ће се бајкери са премијером Русије срести испред ВИП салона Црвене звезде, на Маракани, сутра, након званичног дела састанака, а пре почетка утакмице подмлатка руског ”Зенита” и “Црвене звезде”.

Током посете Путину ће бити показани пројекти будућег изгледа спортског и пословног комплекса на Маракани о чијој градњи се договарају “Црвена звезда” и руски Гаспром и чија је вредност процењена на око 600 милиона евра, наводи лист.


#   Владимир Путин   Црвена Звезда   ВИП салон
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима