Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Putin sa niškim bajkerima

rssBookmark and Share

22.03.2011. Izvor: Blic

Ruski premijer Vladimir Putin sastaće se i sa bajkerima iz niškog kluba “Noćni vukovi”, koji su ogranak istoimenog moskovskog motorističkog kluba.

Putin na Harli Davidsonu dolazi na skup nadomoak Sevastopolja (FoNet, arhiva)
Putin na Harli Davidsonu dolazi na skup nadomoak Sevastopolja (FoNet, arhiva)
Njihov susret organizovan je na zahtev ruskog premijera, piše Blic.

Putin i predsednik niškog kluba Goran Jovanović, upoznali su se prošle godine na bajkerskoj fešti u Sevastopolju, a Goran je, kao ratni veteran koji je u Vukovaru izgubio nogu, impresionirao Putina činjenicom da je, iako invalid, prešao hiljade kilometara do Sevastopolja.

"Za Putina mogu da kažem da je kao mi, voli motorciklizam, patriotizam i pravoslavlje", rekao je Goran Jovanović, o kome je ruski premijer za Novu godinu govorio i na ruskoj televiziji.

List piše da će se bajkeri sa premijerom Rusije sresti ispred VIP salona Crvene zvezde, na Marakani, sutra, nakon zvaničnog dela sastanaka, a pre početka utakmice podmlatka ruskog ”Zenita” i “Crvene zvezde”.

Tokom posete Putinu će biti pokazani projekti budućeg izgleda sportskog i poslovnog kompleksa na Marakani o čijoj gradnji se dogovaraju “Crvena zvezda” i ruski Gasprom i čija je vrednost procenjena na oko 600 miliona evra, navodi list.


#   Vladimir Putin   Crvena Zvezda   VIP salon
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima