Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саобраћајна несрећа код Врања, погинула једна особа

rssBookmark and Share

05.08.2011. Извор: Танјуг, фото/видео: РТС

У Здравственом центру Врање збринуто је пет особа повређених у јутрошњој саобраћајној несрећи, од којих две имају озбиљније повреде, али нису животно угрожене, изјавила је Танјугу референт за односе са јавношћу те медицинске установе Беба Каначки.

Саобраћајна несрећа код Врања, погинула једна особа

ВРАЊЕ - Озбиљније повреде задобили су Т.И. (31), који има прелом руке и Т.Б. из Бујановца село Кленике, који је задобио повреду главе и они су ван животне опасности, док су лакше повређени И.Н. (33), једногодишња беба И.В, дете И.К. (4) и њихово здравствено стање је стабилно, рекла је Каначки.

У том удесу једна особа је погинула, а пет је повређено, изјавио је Танјугу Горан Јовчић из информативне службе Полицијске управе Врање, наводећи да је у несрећи, која се догодила око шест сати код села Павловац, на аутопуту Ниш-Скопље.

Несрећа се догодила када су се сударила два путничка возила, рекао је Јовчић и додао да је увиђај у току.

Возач "пежоа" је прешао на супротну страну коловоза и директно се сударио са "фолксвагеном", преносе електронски медији.

Повређени су пребачени у болницу Врање, а саобраћај се тренутно преусмерава на регионални пут преко Златокопа и Давидовца, пренео је РТС.

Коментара: 0


#   саобраћај     Горан Јовчић   електронски медији
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима