Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saobraćajna nesreća kod Vranja, poginula jedna osoba

rssBookmark and Share

05.08.2011. Izvor: Tanjug, foto/video: RTS

U Zdravstvenom centru Vranje zbrinuto je pet osoba povređenih u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći, od kojih dve imaju ozbiljnije povrede, ali nisu životno ugrožene, izjavila je Tanjugu referent za odnose sa javnošću te medicinske ustanove Beba Kanački.

Saobraćajna nesreća kod Vranja, poginula jedna osoba

VRANjE - Ozbiljnije povrede zadobili su T.I. (31), koji ima prelom ruke i T.B. iz Bujanovca selo Klenike, koji je zadobio povredu glave i oni su van životne opasnosti, dok su lakše povređeni I.N. (33), jednogodišnja beba I.V, dete I.K. (4) i njihovo zdravstveno stanje je stabilno, rekla je Kanački.

U tom udesu jedna osoba je poginula, a pet je povređeno, izjavio je Tanjugu Goran Jovčić iz informativne službe Policijske uprave Vranje, navodeći da je u nesreći, koja se dogodila oko šest sati kod sela Pavlovac, na autoputu Niš-Skoplje.

Nesreća se dogodila kada su se sudarila dva putnička vozila, rekao je Jovčić i dodao da je uviđaj u toku.

Vozač "pežoa" je prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa "folksvagenom", prenose elektronski mediji.

Povređeni su prebačeni u bolnicu Vranje, a saobraćaj se trenutno preusmerava na regionalni put preko Zlatokopa i Davidovca, preneo je RTS.


#   saobraćaj     Goran Jovčić   elektronski mediji
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima