Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шест жена на одговорном положају у Нишу - постављени в.д. начелника градских управа

rssBookmark and Share

Ниш 24.12.2020. Јужна Србија Инфо

Градско веће поставило је в.д. начелника шест градских управа у складу са усвојеном одлуком Скупштине града Ниша о новој организацији и реформи досадашње јединствене Градске управе који ће на те дужности ступити 1. јануара 2021. године.

Шест жена на одговорном положају у Нишу - постављени в.д. начелника градских управа

„Надам се да ће постављени в.д. начелника, као и реформа градске управе у Нишу испунити очекивања грађана, инвеститора и Градског већа, рекла је новинарима градоначелница Драгана Сотировски.

Она је напоменула да статус вршилац дужности може да траје најдуже два пута по три месеца.

Градско веће је поставило за в.д. начелнице Градске управе за органе града и грађанска стања Марину Јанковић, дипломирану правницу, за в.д. начелнице Градске управе за финансије Нину Илић, дипломираног економисту, за в.д. начелнице Градске управе за грађевинарство Марину Живуловић-Петровић, дипломираног инжењера грађевинарства, за в.д. начелнице Градске управе за комуналне делатности и инспекцијске послове Снежану Јовановић, дипломирану правницу, за в.д. начелнице Градске управе за друштвене делатности Катарину Митровски, дипломирану правницу и за в.д. начелнице Градске управе за имовину и одрживи развој Ружицу Ђорђевић, дипломирану правницу.

Постављени вршиоци дужности поседују дугогодишње радно искуство у органима управе града Ниша.

Досадашњи начелник Градске управе Љубиша Јанић ће одлуком градоначелнице од 1.1.2021. бити помоћник градоначелнице за рад са градским општинама и месним заједницама.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Градска управа   локална самоуправа   Љубиша Јанић   начелник
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима