Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Син локалног функционера побегао из притвора

rssBookmark and Share

Бујановац 05.07.2014. Блиц

У четвртак нешто пре 10,00 часова из Полицијске станице у Бујановцу побегао је Фатљум Муслиу (1983) из Бујановца, син Јонуза Муслиуа, председника Скупштине општине.

Син локалног функционера побегао из притвора

Око 09,20 часова њега је у полицију привела интервентна патрола, јер је у аутомобили „ауди А4“ којим је управљао, у Улици Бранка Радичевића, пронађено 270 пари патика, потврдио је „Блицу“ извор близак Полицијској станици у Бујановцу.
 

Муслиу је после привођења, за мање од десет минута, на очиглед више полицајаца, успео да побегне из Полицијске станице.
 

-Утрчао је у аутомобил његовог саучесника који га је чекао на улици недалеко од Полицијске станице – каже очивидац догађаја. Он такође каже да полиција од четвртка трага за бегунцем.
 

Блиц у полицији сазнаје да су против Фатљума Муслиуа поднете три пријаве: за недозвољену трговину, ометање службеног лица и фалсификовање исправа, јер је аутомобил био са лажним таблицама.
 

Његов отац Јонуз Муслиу, током оружаних инцидената на југу Србије, био је политички комесар такозване Ослободилачке војске Прешева, Медвеђе и Бујановца (ОВПМБ).

 

Потом је 15. маја 2002. године, формирао своју партију - Покрета за демократски прогрес (ПДП). Данас је председник Скупштине општине Бујановац.


#   Бујановац   полиција   Јонуз Муслиу
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима