Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сотировски: Срећни вам новогодишњи и божићни празници

rssBookmark and Share

Ниш 31.12.2021. Јужна Србија Инфо

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски упутила је празничну честитку грађанима Ниша уз мали осврт на предходни период.

Сотировски: Срећни вам новогодишњи и божићни празници

Поштовани суграђани,

Верујем да на завршетку старе и на почетку Нове 2022. године имамо више разлога за оптимизам. Година 2021. није крај, Нова 2022. година није нови почетак већ само наставак започетог и шанса за напредак, за бољи живот, за бољи Ниш.

За протеклих годину дана пуно тога смо научили и стекли нова искуства. Оно што није било добро поправљаћемо. Почетак, какав симболизује свака нова година, могућност је да у 2022. години урадимо добре и исправне ствари.

Сви заједно, упркос разликама у мишљењу, креатори смо нашег живота, креатори смо будућих дана и будућих времена, пристојног Ниша и пристојне Србије.

Ослањамо се на сопствене снаге, на сопстевно искуство, на посвећен и свакодневни рад, на испитивање граница сопствених могућности.

Желите у Новој 2022. години више од онога што су вам били циљеви у 2021. Ако остваримо више од оног што смо желели увек ћемо поделити са онима који нису могли више и боље, који још увек живе тешко.

Поштоване Нишлије,

Захваљујући великим државним и градским пројектима који нас очекују, на прагу смо новог поглавља развоја Ниша као балканске раскрснице путева и још бољег места за живот. Пред нама су још већи изазови у Новој 2022. години у односу на годину коју испраћамо. Пред нама су зато, искрено верујем, бољи дани од оних који су остали иза нас.

У своје име и у име својих сарадника желим вам пуно здравља, лични напредак, мир и благостање.

Срећни вам новогодишњи и божићни празници.

Градоначелница Ниша,

Драгана Сотировски

 

 


#   Ниш   Нова година   Драгана Сотировски   честитка
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима