Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sotirovski: Srećni vam novogodišnji i božićni praznici

rssBookmark and Share

Niš 31.12.2021. Južna Srbija Info

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski uputila je prazničnu čestitku građanima Niša uz mali osvrt na predhodni period.

Sotirovski: Srećni vam novogodišnji i božićni praznici

Poštovani sugrađani,

Verujem da na završetku stare i na početku Nove 2022. godine imamo više razloga za optimizam. Godina 2021. nije kraj, Nova 2022. godina nije novi početak već samo nastavak započetog i šansa za napredak, za bolji život, za bolji Niš.

Za proteklih godinu dana puno toga smo naučili i stekli nova iskustva. Ono što nije bilo dobro popravljaćemo. Početak, kakav simbolizuje svaka nova godina, mogućnost je da u 2022. godini uradimo dobre i ispravne stvari.

Svi zajedno, uprkos razlikama u mišljenju, kreatori smo našeg života, kreatori smo budućih dana i budućih vremena, pristojnog Niša i pristojne Srbije.

Oslanjamo se na sopstvene snage, na sopstevno iskustvo, na posvećen i svakodnevni rad, na ispitivanje granica sopstvenih mogućnosti.

Želite u Novoj 2022. godini više od onoga što su vam bili ciljevi u 2021. Ako ostvarimo više od onog što smo želeli uvek ćemo podeliti sa onima koji nisu mogli više i bolje, koji još uvek žive teško.

Poštovane Nišlije,

Zahvaljujući velikim državnim i gradskim projektima koji nas očekuju, na pragu smo novog poglavlja razvoja Niša kao balkanske raskrsnice puteva i još boljeg mesta za život. Pred nama su još veći izazovi u Novoj 2022. godini u odnosu na godinu koju ispraćamo. Pred nama su zato, iskreno verujem, bolji dani od onih koji su ostali iza nas.

U svoje ime i u ime svojih saradnika želim vam puno zdravlja, lični napredak, mir i blagostanje.

Srećni vam novogodišnji i božićni praznici.

Gradonačelnica Niša,

Dragana Sotirovski

 

 


#   Niš   Nova godina   Dragana Sotirovski   čestitka
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima