Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СТАРТ-СТОП апликација, новина у Паркинг сервису

rssBookmark and Share

Ниш 27.11.2016. Јужна Србија Инфо

Од 01. децембра корисницима зонских паркилашта биће доступна нова услуга ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш. У питању је СТАРТ-СТОП апликација, уз помоћ које ће возачи своје паркинг место моћи да плате по минуту, а не као до сада по сату.

СТАРТ-СТОП апликација, новина у Паркинг сервису

Марко Јанковић, директор ЈКП „ Паркинг сервис“ – Ниш каже да се увођењем нове услуге излази у сусрет возачима. 

„СТАРТ – СТОП апликација омогућава возачима да плате онолико колико буду паркирани, а време паркирања се може неколио пута покренути и зауставити, докле је год у временским оквирима одговарајуће зоне. Знамо да грађанима значи сваки динар и зато им наша СТАРТ-СТОП апликација омогућава да рецимо у првој зони буду паркирани 30 минута и за то плате 25 динара . Минути се сабирају на месечном нивоу и корисник до 10-ог у текућем месецу добија рачун за претходни месец.

Захтев за коришћење апликације и све друге информације биће доступне на сајту “Паркинг сервиса” и у Корисничком сервису “, рекао је директор Јанковић.

Физичко или правно лице које се одлучи да користи апликацију СТАРТ-СТОП закључује уговор у Корисничком сервису ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш (Орловића Павла 24). Након закључења уговора Корисник добија корисничко име и лозинку за приступ апликацији.

Након потписивања уговора апликација се, за Android оперативни систем, преузима са Google Play Store (СТАРТ - СТОП), а за iOS оперативни систем, са Apple сервиса – AppStore. У уговору може бити наведено и више возила, али је потребно да је корисник апликације власник возила .

Апликација се користи за општа паркиралишта, не и за посебна. Право на уговор и коришћење СТАРТ-СТОП апликације имају корисници који немају претходна дуговања за неплаћене дневне карте.


#   Ниш   Паркинг сервис   плаћање   Марко Јанковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима