Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

START-STOP aplikacija, novina u Parking servisu

rssBookmark and Share

Niš 27.11.2016. Južna Srbija Info

Od 01. decembra korisnicima zonskih parkilašta biće dostupna nova usluga JKP „Parking servis“ – Niš. U pitanju je START-STOP aplikacija, uz pomoć koje će vozači svoje parking mesto moći da plate po minutu, a ne kao do sada po satu.

START-STOP aplikacija, novina u Parking servisu

Marko Janković, direktor JKP „ Parking servis“ – Niš kaže da se uvođenjem nove usluge izlazi u susret vozačima. 

„START – STOP aplikacija omogućava vozačima da plate onoliko koliko budu parkirani, a vreme parkiranja se može nekolio puta pokrenuti i zaustaviti, dokle je god u vremenskim okvirima odgovarajuće zone. Znamo da građanima znači svaki dinar i zato im naša START-STOP aplikacija omogućava da recimo u prvoj zoni budu parkirani 30 minuta i za to plate 25 dinara . Minuti se sabiraju na mesečnom nivou i korisnik do 10-og u tekućem mesecu dobija račun za prethodni mesec.

Zahtev za korišćenje aplikacije i sve druge informacije biće dostupne na sajtu “Parking servisa” i u Korisničkom servisu “, rekao je direktor Janković.

Fizičko ili pravno lice koje se odluči da koristi aplikaciju START-STOP zaključuje ugovor u Korisničkom servisu JKP „Parking servis“ – Niš (Orlovića Pavla 24). Nakon zaključenja ugovora Korisnik dobija korisničko ime i lozinku za pristup aplikaciji.

Nakon potpisivanja ugovora aplikacija se, za Android operativni sistem, preuzima sa Google Play Store (START - STOP), a za iOS operativni sistem, sa Apple servisa – AppStore. U ugovoru može biti navedeno i više vozila, ali je potrebno da je korisnik aplikacije vlasnik vozila .

Aplikacija se koristi za opšta parkirališta, ne i za posebna. Pravo na ugovor i korišćenje START-STOP aplikacije imaju korisnici koji nemaju prethodna dugovanja za neplaćene dnevne karte.


#   Niš   Parking servis   plaćanje   Marko Janković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima