Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Свечано отварање базена Чаир 3. новембра

rssBookmark and Share

30.10.2015. Белами поратал

Како је изјавио директор СЦ “Чаир”, Драган Перић, реконструкција затворених базена у склопу комплекса је завршена и ових дана базени се пуне водом.

Свечано отварање базена Чаир 3. новембра

-Извођач радова је испунио рок па ће свечано отварње бити уприличено у уторак, 3.новембра. Тренутно се базени пуне водом, очекујемо екипу Института за јавно здравље која ће узети узорке за налазу. Вода се загрева, пуштена је рад једна клима комора, а ускоро ће бити и друга, тако да ће у уторак купаче сачекати хигијенски и бактериолошки исправни базени и загрејан простор, рекао је Перић.

И поред очекивања да ће у овом року бити завршени и радови на косим порталима ка спољашњим базенима, ови послови сачекаће вероватно наредну годину, али не због кашњења извођача већ због одлуке републичке управе за јавне набавке.

-Наш захтев да се ова реконструкција обави у склопу укупне рекострукције је одбијен, уз напомену да за то мора бити спроведена нова јавна набавка. Због тога смо новац одмах преусмерили у наставак радова на обнови кровног покривача, додао је Перић.


#   базен   Чаир   реконструкција     Драган Перић   јавне набавке   Јавна набавка
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима