Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Svečano otvaranje bazena Čair 3. novembra

rssBookmark and Share

30.10.2015. Belami poratal

Kako je izjavio direktor SC “Čair”, Dragan Perić, rekonstrukcija zatvorenih bazena u sklopu kompleksa je završena i ovih dana bazeni se pune vodom.

Svečano otvaranje bazena Čair 3. novembra

-Izvođač radova je ispunio rok pa će svečano otvarnje biti upriličeno u utorak, 3.novembra. Trenutno se bazeni pune vodom, očekujemo ekipu Instituta za javno zdravlje koja će uzeti uzorke za nalazu. Voda se zagreva, puštena je rad jedna klima komora, a uskoro će biti i druga, tako da će u utorak kupače sačekati higijenski i bakteriološki ispravni bazeni i zagrejan prostor, rekao je Perić.

I pored očekivanja da će u ovom roku biti završeni i radovi na kosim portalima ka spoljašnjim bazenima, ovi poslovi sačekaće verovatno narednu godinu, ali ne zbog kašnjenja izvođača već zbog odluke republičke uprave za javne nabavke.

-Naš zahtev da se ova rekonstrukcija obavi u sklopu ukupne rekostrukcije je odbijen, uz napomenu da za to mora biti sprovedena nova javna nabavka. Zbog toga smo novac odmah preusmerili u nastavak radova na obnovi krovnog pokrivača, dodao je Perić.


#   bazen   Čair   rekonstrukcija     Dragan Perić   javne nabavke   Javna nabavka
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima