Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Топле пробе - топли радијатори

rssBookmark and Share

Ниш 04.10.2019. Јужна Србија Инфо

ЈКП „Градска топлана“ Ниш је данас започела са топлим пробама на територији целог Града. Сви топлоти извори су стартовали на време, тако да се врши континуална испорука топлотне енергије без икакавих проблема, саопштили су из тог предузећа.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Топле пробе не подразумевају почетак грејне сезоне, већ само проверу рада топлотних извора, чиме се упоредно врши провера топловода, топлотних подстаница и унутрашњих грејних инсталација објеката. Ове пробе имају за циљ да се на најквалитетнији могући начин изврши провера целокупног система и отклоне сви евентуални недостаци пред предстојећу грејну сезону.

Топле пробе су почеле у 6 сати до постизања потпуне функционалности система, а све до пораста спољне температуре.

Очекујемо да ће се топле пробе вршити у преподневним сатима све до уторка 8.10.2019. године, када се очекује значајнији пораст дневних температура.

Уколико у преподневним часовима нема испоруке топлотне енергије са топлотног извора или корисници примете цурење на инсталацијама, квар могу пријавити на телефоне 018 4239 188 и 0800 200 018.

Подсећамо да дежурне екипе ЈКП „Градска топлана“ Ниш раде 24х дневно, 365 дана у години.

Топлана неће вршити интервенције на унутрашњим грејним инсталацијама, уколико стамбена заједница објекта није потписала уговор о одржавању са ЈКП „Градска топлана“.У том случају кварови се пријављују предузећу са којим је стамбена заједница потписала уговор о одржавању.

-ЈКП „Градска топлана“ Ниш свакодневно прати прогнозу времена за наредни период, тако да ће јавност бити благовремено обавештена уколико временски услови буду захтевали да грејна сезоне почне и пре 15. октобра, додају из тог јавног предузећа.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Градска топлана ЈКП   даљинско грејање
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима