Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Успешно завршен "Ауто мото фест 2015." у Нишу

rssBookmark and Share

04.10.2015. Јужна Србија Инфо

Звуком сирена свих изложбених возила данас је затворен Сајам аутомобила у Нишу.
Сви љубитељи атомобила имали су прилике да у протекла три дана уживају у богатој понуди.

Фото: Танјуг, Димитрије Николић
Фото: Танјуг, Димитрије Николић

Како и доликује, последњи дан је увек резервисан за доделе признања и награда које су додељене најбољима у више категорија.

Фото: Танјуг, Димитрије Николић

И овoга пута поред аутомобила, велику пажњу посетилаца привукле су и атрактивне хостесе, чији удео у продају аутомобила сигурно није мали. А неке од њих је овековечио својом камером, фотограф Танјуга, Димитрије Николић.

Фото: Танјуг, Димитрије Николић

Судећи по рекордној посети са једне стране, а и по продаји самих аутомобила Сајам је оправдао своје постојање. Интересантно је да су се продали управо најскупљи аутомобили изложени у хали Чаир ("Шкода"-"Суперб", "Нисан" и "Форд").

Сајам је данас посетио и Чедомир Бркић, наш чувени рели возач, са највише трофеја и спортски новинар. Бркић редовно посећује Сајам аутомобила у Нишу, а као и прошлих година дао је своју "оцену" и доделио своје награде сходно свом искуству.

Фото: Нишке Вести

Сајам је затворио већник Градске општине Медијана Бајан Цветковић и том приликом изјавио, да је Градска општина Медијана препознала интерес ове значајне привредне манифестације и да ће и даље подржавати манифестације које се тичу развоја и промоције града Ниша".

Процене ораганизатора и посетиоца су да је ово до сада најуспешнији Сајам аутомобила и пратеће опреме у Нишу.

 


#   Чаир   награде   Нишке вести   спортски новинар   признања   Сајам аутомобила   Ауто-мото фест   City Marketing Centar   градске општине   Градска општина
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима