Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uspešno završen "Auto moto fest 2015." u Nišu

rssBookmark and Share

04.10.2015. Južna Srbija Info

Zvukom sirena svih izložbenih vozila danas je zatvoren Sajam automobila u Nišu.
Svi ljubitelji atomobila imali su prilike da u protekla tri dana uživaju u bogatoj ponudi.

Foto: Tanjug, Dimitrije Nikolić
Foto: Tanjug, Dimitrije Nikolić

Kako i dolikuje, poslednji dan je uvek rezervisan za dodele priznanja i nagrada koje su dodeljene najboljima u više kategorija.

Foto: Tanjug, Dimitrije Nikolić

I ovoga puta pored automobila, veliku pažnju posetilaca privukle su i atraktivne hostese, čiji udeo u prodaju automobila sigurno nije mali. A neke od njih je ovekovečio svojom kamerom, fotograf Tanjuga, Dimitrije Nikolić.

Foto: Tanjug, Dimitrije Nikolić

Sudeći po rekordnoj poseti sa jedne strane, a i po prodaji samih automobila Sajam je opravdao svoje postojanje. Interesantno je da su se prodali upravo najskuplji automobili izloženi u hali Čair ("Škoda"-"Superb", "Nisan" i "Ford").

Sajam je danas posetio i Čedomir Brkić, naš čuveni reli vozač, sa najviše trofeja i sportski novinar. Brkić redovno posećuje Sajam automobila u Nišu, a kao i prošlih godina dao je svoju "ocenu" i dodelio svoje nagrade shodno svom iskustvu.

Foto: Niške Vesti

Sajam je zatvorio većnik Gradske opštine Medijana Bajan Cvetković i tom prilikom izjavio, da je Gradska opština Medijana prepoznala interes ove značajne privredne manifestacije i da će i dalje podržavati manifestacije koje se tiču razvoja i promocije grada Niša".

Procene oraganizatora i posetioca su da je ovo do sada najuspešniji Sajam automobila i prateće opreme u Nišu.

 


#   Čair   nagrade   Niške vesti   sportski novinar   priznanja   Sajam automobila   Auto-moto fest   City Marketing Centar   gradske opštine   Gradska opština
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima