Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ведро и топло до среде поподне

Bookmark and Share

16.10.2022. Јужна Србија Инфо

Све до среде висок ваздушни притисак обезбедиће ведро небо, а са Медитерана ће стизати топлији ваздух.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

У понедељак ујутро хладно, ван кошавског подручја понегде краткотрајна магла, а изоловано и слаб приземни мраз. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен, а на југу Баната краткотрајно јак, југоисточни. Најнижа температура ван кошавског подручја од 0 до 7, у већем делу Војводине и Београда од 7 до 12, а највиша од 21 до 24 степена.

За уторак ујутро се предвиђа хладно време, ван кошавског подручја понегде краткотрајна магла, а изоловано и слаб приземни мраз. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен, а на југу Баната краткотрајно јак, југоисточни. Најнижа температура ван кошавског подручја од 0 до 7, у већем делу Војводине и Београда од 7 до 12, а највиша од 21 до 25 степени.

И у среду ујутро хладно, ван кошавског подручја понегде краткотрајна магла, а изоловано и слаб приземни мраз. Пре подне претежно сунчано, а од средине дана умерено наоблачење, које ће тек понегде у брдско-планинским пределима условити краткотрајну кишу. Почеће да дува умерен и јак северозападни ветар. Најнижа температура од 0 до 10, а највиша од 20 до 23 степена.


#   РХМЗ   временска прогноза   сунчано   јесен
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима