Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Више од 350 затражило пријем - разговор градоначелнице и сарадника са грађанима од 7 ујутру до вечерњих сати

rssBookmark and Share

Ниш 30.09.2020. Јужна Србија Инфо

На првом пријему грађана од ступања на дужност градоначелнице, Драгана Сотировски и сарадници разговарали су јуче са грађанима који су дошли да изнесу своје личне проблеме, да укажу на потешкоће у остваривању својих права пред надлежним органима, да предложе и затраже решавање комуналних и сличних проблема свог насеља или своје улице.

Више од 350 затражило пријем - разговор градоначелнице и сарадника са грађанима од 7 ујутру до вечерњих сати

Са грађанима су разговарали заменица градоначелнице Душица Давидовић, начелник Градске управе Љубиша Јанић, помоћници градоначелнице и ресорни већници.

Грађани ће уз претходно пријављивање  бити примљени и моћи ће да се обрате градоначелници и члановима градског руководства сваке последње недеље у месецу.

Нишлије највише проблема имају са грађевинским и употребним дозволама, и са инвеститорима, са друге стране ту су грађани који имају социјалне проблеме због малих примања и ниских пензија, нерешених  правно-имовинских односа. Људи у име групе грађана захтевају да добију канализацију, асфалт у улици где живе јер је остало да се сафалтира још стотинак метара. Неки отраже финансијску подршку након последњих поплава“, каже градоначелница Сотировски.

Проблеми и захтеви грађана из надлежности градских органа,  градских јавних предузећа и установа решаваће се убрзано и ефикасно, а питања из надлежности републичких органа и организација биће посебно евидентирана и упућена челним љидима тих институција. 

За разговор у последњој недељи септембра пријавило се 350 грађана.

Овакви разговори ће постати пракса, поручују из Грдске куће.


#   Ниш   комуналије   Драгана Сотировски   грађани   градска кућа   Љубиша Јанић   Душица Давидовић   инфраструктура   пријем грађана
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима