Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Високи савет судства о Божидару Станковићу, судији из Ниша који је фалсификовао исправе и возио у пијаном стању

rssBookmark and Share

09.07.2017. М.М. Јужан Србија Инфо

Високи савет судства је одржао ванредну седницу поводом писања да је против Божидара Станковића, судије и председника Привредног суда у Нишу.

Фото: Народне новине
Фото: Народне новине

Високи савет судства је у четвртак 6.7.2017. године одржао ванредну седницу поводом текстова у средствима јавног информисања и наводима да је против Божидара Станковића, судије и председника Привредног суда у Нишу, поднета кривична пријава због сумње да је починио кривично дело фалсификовања исправе, као и две прекршајне пријаве.

На седници Високог савета судства је донет закључак да се од Божидара Станковића, судије и председника Привредног суда у Нишу, прибави писано изјашњење на околности поводом конкретног догађаја, као и да се од надлежних институција прибаве извештаји, ради евентуалног предузимања даљих радњи из своје надлежности.

Да подсетимо, председник Привредног суда у Нишу Божидар Николић је предходног викенда при рутинској контроли саобраћајне полиције, ухваћен у вожњи са близу једним промилом алкохола, лажним таблицама и исправама.


#   кривична пријава   Привредни суд   ПУ Ниш   судије   саобраћајни прекршај   кривично дело   Божидар Станковић   Високи савет судства
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима