Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због дуга искључена целокупна улична расвета

rssBookmark and Share

Врање 08.07.2014. Бета

Директор Дирекције за развој и изградњу Врања Бранислав Пешић рекао је да су данас платили рачуне због којих је синоћ искључена целокупна улична расвета.

Због дуга искључена целокупна улична расвета

Пешић је казао да је Дирекција за изградњу каснила десетак дана са плаћањем рачуна за мај који је износио 2,2 милиона динара, као и око 260.000 динара за репрограм.

"Ово се дешило први пут у историји града. Дирекција никада редовније није плаћала рачуне, али политика Електропривреде никада није била ригорознија. Данас смо уплатили 2,5 милиона динара, трансфер је у току, послали смо писмено обавештење и надамо се да ће јавна расвета вечерас бити укључена", казао је Пешић.

Поводом искључења огласио се и градоначелник Врања Зоран Антић који је у писаном саопштењу навео да је Електропривреда искључила јавну расвету без икакве опомене што је, како је навео, преседан јер се у плаћању рачуна није каснило месецима већ неколико дана.

"На делу су демонстрација непримерене силе и моћи. Овакав потез би био разумљив да јавну расвету нисмо уопште плаћали, али узимајући у обзир све што сам навео, потез је крајње безобзиран и може изазвати последице када су у питању безбедност грађана и стање јавног реда и мира", навео је Антић.


#   Врање   Зоран Антић   Бранислав Пешић   дуг   расвета   Дирекција за изградњу
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима