Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog duga isključena celokupna ulična rasveta

rssBookmark and Share

Vranje 08.07.2014. Beta

Direktor Direkcije za razvoj i izgradnju Vranja Branislav Pešić rekao je da su danas platili račune zbog kojih je sinoć isključena celokupna ulična rasveta.

Zbog duga isključena celokupna ulična rasveta

Pešić je kazao da je Direkcija za izgradnju kasnila desetak dana sa plaćanjem računa za maj koji je iznosio 2,2 miliona dinara, kao i oko 260.000 dinara za reprogram.

"Ovo se dešilo prvi put u istoriji grada. Direkcija nikada redovnije nije plaćala račune, ali politika Elektroprivrede nikada nije bila rigoroznija. Danas smo uplatili 2,5 miliona dinara, transfer je u toku, poslali smo pismeno obaveštenje i nadamo se da će javna rasveta večeras biti uključena", kazao je Pešić.

Povodom isključenja oglasio se i gradonačelnik Vranja Zoran Antić koji je u pisanom saopštenju naveo da je Elektroprivreda isključila javnu rasvetu bez ikakve opomene što je, kako je naveo, presedan jer se u plaćanju računa nije kasnilo mesecima već nekoliko dana.

"Na delu su demonstracija neprimerene sile i moći. Ovakav potez bi bio razumljiv da javnu rasvetu nismo uopšte plaćali, ali uzimajući u obzir sve što sam naveo, potez je krajnje bezobziran i može izazvati posledice kada su u pitanju bezbednost građana i stanje javnog reda i mira", naveo je Antić.


#   Vranje   Zoran Antić   Branislav Pešić   dug   rasveta   Direkcija za izgradnju
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima