Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Боки 13 улази на Фарму

rssBookmark and Share

06.11.2010. Autor: Stefan Radović

Македонски шоумен Бојан Јовановски познатији као Боки 13 у недељу увече постаће такмичар ријалитија Фарма,сазнаје juznasrbija.com од нашег добро обаевштеног извора.

Боки 13 улази на Фарму

Како сазнајео Боки је уговор потписао у четвртак а недељни хонорар ће му наводно бити око хиљаду евра. Боки 13 улази као регуларни такмичар који има могућност да у шоу програму остане до самог финала и тако освоји 100.000 евра колика је награда за победник, а на популарном имању у Лисовићу промовисаће и своју нову песму Калигула, коју му је поклонила Јелена Карлеуша а која је за само неколико дана постала једна од најслушаних.

-Боки је и раније био позван да уђе на Фарму,али он тада то није желео и понудо организатора овог шоуа је одбио, наводи наш извор.

Како ће реаговати укућани када Боки 13 буде ушао на имању у Лисовићу, можете само да замислите...

 

 

ЗЛАТА: Венди крви ћу ти се  напити

Венди и Злата су закрвиле! Њихов сукоб од пре три године, када су чак и на суду завршиле, примирио се на фарми. Оне су као закопале ратне секире и данима се понашале сасвим коректно.

Све до јуче по подне. Поново је пукло и баш је одјекнуло. Орило се на имању у Лисовићу од њихових жестоких увреда. Препуцавање је почело Вендином изјавом да "није нормално да сваког волиш и да све зовеш љубави“, што Злата константно ради на Фарми.
 

Злата: Ма, ти ћеш мени да солиш кога ћу и како да зовем! Умукни и да те више нисам чула!
Венди: Ма, немој! Да нећеш можда да ме уцениш суђењем да не бих рекла све што мислим о теби?!
Злата: Е, сада ћу крви да ти се напијем!
Венди: Е, сада ћеш да видиш кога чачкаш, кокошко ! Ако ћеш да ратујеш, сада ћу ја да ти покажем како се ратује.
 

Нико од фармера се није ни потрудио да их спречи у свађи, али када су кренуле да се физички обрачунају, успели су да колико-толико смире страсти.Две фолк певачице не подносе се већ годинама, а пре три године посвађале су се толико озбиљно да је Злата тужила Венди. Случај се, после двогодишњег процеса, завршио вансудским поравнањем.
 

Психолог и психотерапеут Мелита Јано коју смо позвали како би нам прокоментарисала ситуацију на Фарми каже у изјави за наш портал да ниједна особа неможе да воли све људе па ни Злата.
 

-Није могуће да једна особа воли све људе,јер емотивно неможе да прими и да се веже за све људе, казала нам је Мелита додавши притом да се јавне личности на Фарми вероватно неби понашале тако да нзнају да их напљу гледа велики број људи. На наше питање да ли да је Злата Петровић посети ради психотерапије Милита је одговорила да свака особа прво сама треба да схвати да има проблем и да потражи стручну помоћ психолога или психијатра.


#   Јелена Карлеуша
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима