Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Boki 13 ulazi na Farmu

rssBookmark and Share

06.11.2010. Autor: Stefan Radović

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 u nedelju uveče postaće takmičar rijalitija Farma,saznaje juznasrbija.com od našeg dobro obaevštenog izvora.

Boki 13 ulazi na Farmu

Kako saznajeo Boki je ugovor potpisao u četvrtak a nedeljni honorar će mu navodno biti oko hiljadu evra. Boki 13 ulazi kao regularni takmičar koji ima mogućnost da u šou programu ostane do samog finala i tako osvoji 100.000 evra kolika je nagrada za pobednik, a na popularnom imanju u Lisoviću promovisaće i svoju novu pesmu Kaligula, koju mu je poklonila Jelena Karleuša a koja je za samo nekoliko dana postala jedna od najslušanih.

-Boki je i ranije bio pozvan da uđe na Farmu,ali on tada to nije želeo i ponudo organizatora ovog šoua je odbio, navodi naš izvor.

Kako će reagovati ukućani kada Boki 13 bude ušao na imanju u Lisoviću, možete samo da zamislite...

 

 

ZLATA: Vendi krvi ću ti se  napiti

Vendi i Zlata su zakrvile! Njihov sukob od pre tri godine, kada su čak i na sudu završile, primirio se na farmi. One su kao zakopale ratne sekire i danima se ponašale sasvim korektno.

Sve do juče po podne. Ponovo je puklo i baš je odjeknulo. Orilo se na imanju u Lisoviću od njihovih žestokih uvreda. Prepucavanje je počelo Vendinom izjavom da "nije normalno da svakog voliš i da sve zoveš ljubavi“, što Zlata konstantno radi na Farmi.
 

Zlata: Ma, ti ćeš meni da soliš koga ću i kako da zovem! Umukni i da te više nisam čula!
Vendi: Ma, nemoj! Da nećeš možda da me uceniš suđenjem da ne bih rekla sve što mislim o tebi?!
Zlata: E, sada ću krvi da ti se napijem!
Vendi: E, sada ćeš da vidiš koga čačkaš, kokoško ! Ako ćeš da ratuješ, sada ću ja da ti pokažem kako se ratuje.
 

Niko od farmera se nije ni potrudio da ih spreči u svađi, ali kada su krenule da se fizički obračunaju, uspeli su da koliko-toliko smire strasti.Dve folk pevačice ne podnose se već godinama, a pre tri godine posvađale su se toliko ozbiljno da je Zlata tužila Vendi. Slučaj se, posle dvogodišnjeg procesa, završio vansudskim poravnanjem.
 

Psiholog i psihoterapeut Melita Jano koju smo pozvali kako bi nam prokomentarisala situaciju na Farmi kaže u izjavi za naš portal da nijedna osoba nemože da voli sve ljude pa ni Zlata.
 

-Nije moguće da jedna osoba voli sve ljude,jer emotivno nemože da primi i da se veže za sve ljude, kazala nam je Melita dodavši pritom da se javne ličnosti na Farmi verovatno nebi ponašale tako da nznaju da ih naplju gleda veliki broj ljudi. Na naše pitanje da li da je Zlata Petrović poseti radi psihoterapije Milita je odgovorila da svaka osoba prvo sama treba da shvati da ima problem i da potraži stručnu pomoć psihologa ili psihijatra.


#   Jelena Karleuša
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima