Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Цепени ћунци" и "Исказ" у Алексинцу

rssBookmark and Share

Алексинац 23.02.2017. Саша Марковић Гидра

Заједнички концерт хип-хоп бенда "Исказ" из Панчева и панк рок бенда из Лабовице "Цепани цунци" ће бити одржан у суботу, 11. марта 2017. год, са почетком у 21 час у алексиначком Дому омладине.

Исказ
Исказ

Овогодишња концертна сезона у организацији Центра за културу и уметност Алексинац наставља се заједничким наступом бендова „Цепени ћунци“ - панк рокера из Ладовице и панчевачке хип-хоп, рок атракције „Исказ“.

„Цепени ћунци“ су панк рок бенд са југоистока Србије, тачније из Ладовице надомак Лесковца. На домаћој сцени су веома дуго још од деведесетих година и уживају статус култног бенда. Њихове песме говоре о фудбалу, радничкој класи, љубави и свим актуелним питањима данашњице, а на свим свиркама их прати увек њихова верна публика. Нема сумње да ће њихове ствари „Бугарска политика“, „Дечко који не обећава“, „Шабане, Шабане“ и остали хитови бити права атракција за овдашње панкере.

Цепени ћунци

„Исказ“ је права хип-хоп – рок атракција из Панчева. То је бенд који ствара позитивну и енергичну музику, која представља фузију хип-хопа са осталим музичким правцима. У својој каријери сарађивали су са Марчелом, Скај Виклером, Којотом (Eyesburn) и другим бројним музичким извођачима. Њихови текстови су социјално и психолошки ангажовани, прошарани жестоким гитарским рифовима.

„Исказ“ је бенд који иза себе има објављена четири албума и наступе на Егзиту, Арсенал фесту, Lake Фесту, Trenchtown Фесту и многим другим познатим фестивалима. Њихови синглови су у више наврата доспевали на прво место релевантних топ листи у земљи и региону.

Све у свему права микс посластица на почетку нове сезоне 2017. Иначе, треба напоменути да је заједничко за оба бенда да по први пут наступају на алексиначком музичком подијуму.

www.aleksinac.net


#   Алексинац   рок музика   прво место   панк   Центар за културу и уметност   ОК бенд   Цепени Ћунци група
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима