Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ФАРМА 3: Дива дигла рејтинг и одушевила Фармере

rssBookmark and Share

Прокупље 15.12.2010. Autor: Stefan Radović

Након избора Венди и Екрема за слуге и свађе у спаваћој соби између Еве, Марјана и Венди, поп певачице Марија Шерифовић и Јелена Карлеуша посетиле су такмичаре и употпуниле журку својим присуством, али и певањем.Као смо сазнали од извора из продукције ЈК је синоћ драстично подигл рејтинг Фрме који је и онако на високом нивоу.

ФАРМА 3: Дива дигла рејтинг и одушевила Фармере


Након што су се угрејале, попричале са фармерима, Пеја је најавио поп диву Јелену Карлеушу која је отворила журку песмом ‘‘А И Ти Ме Изневери” Бијелог Дугмета.

Током ноћи ЈК је песму ”Ја Потпуно Трезан Умирем” посветила Венди, а Екрем само што није заплакао слушајући текст песме посвећене његовој љубимици Венди.

Поп звезда Марија Шерифовић певала је народњаке и још једном показала колико је добра и у народној музици.

Посебно изненађење за све била је Јеленина изведба песме ”Врањанка” која је одушевила све присутне, па и Марију Шерифовић.

Венди је, не скидајући зелену капу коју је добила од Бокија 13 седела не констатујући Карлеушу, а ни ова њу није примећивала док је срдачно ћаскала са Евом и Лименом.Који је разлог и због чека се ЈК није поздравила нити комуницирала са Венди нисмо успели да сазнамо јер нам се Карлеуша до закључења овог текста није јављала на телефон.


#   Прокупље   Фарма шоу   фарма   Марија Шерифовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима