Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градоначелник Лесковца "Џентлмен године"

rssBookmark and Share

Лесковац 23.04.2019. Јужна Србија Инфо

У недељу, 21. априла 2019. године у Белекспоцентру одржана је 6. међународна додела признања истакнутим женама и мушкарцима из јавног, привредног и друштвеног живота из Србије и Европе под називом Дама и џентлмен године 2019.

Градоначелник Лесковца "Џентлмен године"

На догађају, који су организатори, званице и медији оценили као један од брендова Србије и који на посебан начин слави жену као даму и успешног мушкарца као џентлмена, признање Џентлмен године уручено је градоначелнику Лесковца, др Горану Цветановићу.

Цветановићу је признање припало као градоначелнику који се својим радом залаже за елиминисање стереотипа који постоје када је реч о ангажовању жена и мушкараца на руководећим позицијама и поводом чињенице да се у Лесковцу велики број жена налази на одговорним позицијама. Овом приликом истакнуто је да градоначелник, др Горан Цветановић, своју енергију усмерава ка наставку изградње Лесковца у леп, модеран и економски јак град.

Манифестацију је отворио министар заштите животне средине Горан Триван, док су се међу званицама нашли председник општине Врњачка бања, Бобан Ђуровић, представници амбасада бројних земаља и велики број јавних личности.

Овогодишње добитнице признања Дама године су: министарка др Славица Ђукић Дејановић, Дејана Бачко, првакиња света у паролимпијском теквондоу, новинарка Деа Ђурђевић, глумица Мирка Васиљевић, женска секција интернационалне полицијске асоцијације Србија, Снежана Ђуришић, док су се међу лауреатима за Џентлмена године, поред градоначелника Цветановића нашли: певач Сергеј Ћетковић, Ненад Станковић првак света у боксу, председник Скупштине Бара у Црној Гори - Радомир Новаковић, Жељко Самарџић, Ненад Величковић - архитетка, председник општине Ариље, Милош Недељковић, глумац Александар Радојичић, директори компанија Aquawell Mischa Јовановић и Sarantis, Далибор Бајић.

Цветановићу су на признању честитали министар Горан Триван,министарка Славица Ђукић Дејановић, првак света у боксу Ненад Станковић, кошаркашица Милица Дабовић, хармоникаш и композитор Миша Мијатовић, Жика Јакшић, аутор емисије Никад није касно, Дејана Бачко, првакиња света у параолимпоијском теквондоу и многи други.

Коментара: 0


#   Лесковац   Славица Ђукић-Дејановић   Горан Цветановић   Врњачка Бања   Ненад Станковић   председник општине   награда   Славица Ђукић Дејановић   Сергеј Ћетковић   Жељко Самарџић   Горан Триван   Џентлмен године   Дама и џентлмен године
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима