Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хладно пиво или Атеист реп

rssBookmark and Share

Ниш 28.08.2016. Саша Марковић Гидра

Хладно пиво или Атеист реп то му, отприлике, дође исто. Оба бенда фурају сличан фазон, оба бенда у исто време су рођени, исто им теку рокерски дани и од истих болести су пелцовани.
Нишки ровови су били епицентар главног догађаја овог викенда на Балкану, а верна чета ђака, радовала се њиховом наступу у истом дану.

Хладно пиво или Атеист реп

Ни сам не знам одакле ми паде на памет Десанкина „Крвава Бајка“, као асоцијација на синоћну лавину доброг звука, али знам да рокенрол није бајка, никако мртав и да није више на апаратима. То су ме уверили и затрпани синоћни „ровови“ добрих људи, који су стали у заштиту правих стари од неких нових савремених кич парада.

У првим редовима одбране новосадски Атеист реп, добро познат коловођа српске панк- рок сцене. Овог пута као гост, достојно појачање за незаборавно вече. Мајстори позитивне атмосфере, са својим новим издањем „Уберлауф“ и напуњеним „шанжером“ старих хитова били су пун погодак организатора. Уз помоћ нове ствари „Момци се враћају град“, Атеисти наговештавају симболично свој повратак у Ниш после три године, а на самом почетку уз помоћ „Западне Европе“, „Притиленда“, ХА – ПУ“ и Годину културе“, распаљују паљбу по рововима. Затим из ровова почињу да излазе тешко борбено наоружање, “Car Core“, „Warburg“ и „Трабант“, која успевају да изазову праву „Фатаморгану“, уз „Летњи хит“ и ДР „Попа“ међу синоћним војницима у рововима. 

Након њих у борбене редове су стали стари прекаљени борци из Европске уније. После четири године, поново на бедему одбране „ Хладно Пиво“, као симбол за гашење жеђи, релаксацију и освежење данашњег чудног времена. 

Као и свако пиво и ово делује на психу, смањује напетост, нервозу и стрес. Тера те на добро расположење и својим витаминима „Б“ (“Езотерија”, ”Биолошки сат“, „Дибидус“ и „Срећа“), доводи организам до праве експлозије одушевљења. Ако се приликом тога додају и „Месијеви „ дриблинзи, „Може“ и „Само за тај осећај“, онда „Није све тако сиво“ онда свако „На овим просторима“ има своје право на „Право ја“.

Све у свему, било је ово вече за незаборав. Пуно „војске“ у рововима, много позитивне енергије и сви у једном строју пођеднако расположни и орни за инвазију доброг звука. Надамо се да следећи пут неће бити четворогодишнње паузе у наступима бендова.

Одбрана од непријатеља је неопходна непрекидно, одбрана је кључни део нашег заједничког тима. Морамо остати стално будни. 

Из рова за Вас 
Саша Марковић - Гидра

Коментара: 0


#   Ниш   рок музика   Саша Марковић   Atheist Rap   Хладно пиво бенд
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима