Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

И деца из Врања у пројекту "Србија у ритму Европе"

rssBookmark and Share

Врање 05.01.2018. Јужна Србија Инфо

Градоначелник др Слободан Миленковић и заступник ,Europion capital advisors management" д.о.о Игор Карадаревић потписали су Уговор о учешћу Врања у великом музичком пројекту под називом ,,Србија у ритму Европе".

И деца из Врања у пројекту "Србија у ритму Европе"

Прва Српска Телевизија и ,,Србија у ритму Европе" направили су највећи дечији музички пројекат у виду такмичења у Србији, а који је подржан од стране Амбасадора Европе и Европске уније. Аудиција ће бити одржана у свим основним и средњим школама у сарадњи са директорима и биће одабрано 20 најталентованијих ученика. 

Деца која буду изабрана представиће се на страном језику односно језику земље коју им додељује организатор, а њихов наступ је у стилу Евровизијског такмичења. Организатори ће обучавати децу, и екипе из телевизијског програма долазиће једном до два пута недељно у сваки град, како би учесници били спремни за телевизијски пренос. Финални концерт манифестације ,,Србија у ритму Европе" биће организована у Нишу, прошлогодишњем победнику, који ће уживо преносити Прва Српска Телевизија.

Прва награда за победника је 50 одсто од укупног нето прикупљеног новца од послатих СМС порука, који се преноси у буџет града, а намењен је за побољшање услова у школама.  

Коментара: 0


#   Врање   фестивал   ученици   евровизија   Слободан Миленковић   Србија у ритму Европе
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима