Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јелена Карлеуша подржала ЛДП

rssBookmark and Share

20.10.2010. Autor: Stefan Radović

Јелена Карлеуша подржала ЛДП


Насиље у Београду 10. октобра, као и изгреди навијача на утакмици у Ђенови, представљају политички пројекат чији је циљ да се заустави даља трансформација друштва ка европским вредностима, изјавио је председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић на трибини ове партије која ј одржана у УК ВУК.

Покретачки механизам тог насиља је немоћ државе да одговори на питање које је сама покренула усвајањем Закона о борби против дискриминације и оног дана када је повукла тај закон под притиском цркве, држава се сложила са његовим једнозначним тумачењем,рекао је Јовановић.

"Не може се донети одређени закон, а онда се када његова примена треба да се покаже на делу, сакрити иза кордона полиције, који је постављен ту само да представи како та иста држава гарантује слободу различитости",Изјавио је Јовановић.

Према његовим речима, све државне институције које су морале да реагују након нереда нису то учиниле, нити су се обратиле грађанима да им објасне шта се десило, и напоменуо да су о насиљу ћутали они који би по правилу први требало да проговоре и да се појаве пред грађанима. А то су председник, премијер, лидер највеће опозиционе партије, патријарх, ректор Београдског универзитета, министар културе, сматра Јовановић.

Јовановић је рекао да присуство функционера и симпатизера ЛДП-а на Паради поноса произилазе из политичке и људске обавезе.

ДИВА СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТ

На трибини Либерално-демократске партије у пуној сали УК "Вук" главна звезда била је Јелена Карлеуша-Тошић која је седела у првом реду са својим менаџером Зорано Биртасевиц и стилистом Дарком Костићем.
 

Лидер странке Чедомир Јовановић поздравио је Српску ДИВУ, руковао се са њом и кратко попричао.
 

Јовановић уопште није крио своје одушевљење због присуства Јелене Карлеуше што су приметили сви присутни на трибини ове странке.

 


#   Дом здравља   Јелена Карлеуша   Чедомир Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима