Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Најбоља домаћа и страна музика

rssBookmark and Share

Ниш 15.09.2019. Јужна Србија Инфо

"Радио Бум 018, од свог настанка, пратио је најновије трендове и ослушкивао које хитове Нишлије желе да слушају. Знамо да уз музику обављате различите активности.

Најбоља домаћа и страна музика

 Да слушате радио док возите, усисавате по кући, правите колаче, сређујете двориште и наравно док сте на послу", поручују из тог слушаног радија.

"Спровели смо опсежне анкете о томе какву музику би желели да слушате и направили нову програмску шему која креће са емитовањем  од 16. септембра у 08х ујутро".

Уредник програма Милан Митевски истиче да ће се нови програм базирати на равнотежи домаћих и страних хитова.

“Пажљиво смо анализирали све анкете, ослушкивали коментаре, предлоге, идеје и као резултат, добили смо јединствени микс музике. Иако делује немогуће, пажљивим одабиром понудићемо слушаоцима један потпуно другачији музички формат. И даље ће то бити само најбоља музика, само са много више зачина“.

Једна ствар се сигурно неће мењати. Слушаоци Бум радија и у будуће неће бити затрпавани досадном причом. У етар ће изаћи само најбитније информације везане за живот Нишлија.

“Радио Бум 018 ће и даље бити грађански сервис. Предузетници из Ниша који су покренули неки занимљив бизнис имаће прилику да се представе у оквиру сегмента “Пословна среда” потпуно бесплатно,” рекао је директор удружења Бум 018, Никола Панић.

Како из уредништва радија Бум 018 наглашавају и даље ће се инсистирати на квалитету, док ће се на програму радити много више него што се то очекује од једне локалне радио станице.

Коментара: 0


#   Ниш   музика   Бум 018   радио
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима