Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Наступом Зоране Павић у петак 22. новембра почиње "Сити фест"

rssBookmark and Share

Ниш 20.11.2019. Јужна Србија Инфо

Циљ фестивала је пре свега едукација млађе генерације на тему поп културе на забаван начин. Културна историја и утицај музике са ових простора два су нераскидива појма, и музика јесте обележила и утицала на све сегменте живота.

Наступом Зоране Павић у петак 22. новембра почиње "Сити фест"

Дакле, приказивањем квалитетних филмова, инспиративним разговорима са атрактивним гостима који ставом и имиџом подржавају радозналост, жељу за истраживањем и интелектуалним усавршавањем, и пажљиво одабраним концертима, покушаћемо да направимо јединствену атмосферу фестивала. Главна карактеристика фестивала биће стилска разноврсност у документарцима. Фестивал ће бити доступан за све заинтересоване посетиоце и улаз се неће наплаћивати. На овај начин биће повећана и побољшана понуда догађаја из културе Града Ниша. Захваљујући фестивалу наш град ће посетити и људи из филмске продукције, који ће бити наши гости, упознати се са нашом културом, традицијом и историјом.

Осим што ће нишка публика имати прилике да погледа најновија документарна достигнућа, фестивал ће бити обогаћен и музичко сценским програмом, који је планиран после завршетка филмских пројекција.

Коментара: 0


#   Ниш   музика   City Marketing Centar   Сити фест   документарни филм   Зорана Павић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима