Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Неверне бебе" одушевиле публику у Светосавском парку

rssBookmark and Share

Ниш 12.08.2021. Јужна Србија Инфо

После концерта Немање Николића у парку Свети Сава, овогодишњи програм „Медијаниног културног лета“ настављен је наступом групе “Неверне бебе”.

"Неверне бебе" одушевиле публику у Светосавском парку

Одличном свирком “Неверне бебе” су још једном показале, зашто су најпопуларнија поп рок група у нашој земљи, а велики број посетилаца доказао је да, упркос дугом броју година на сцени, хитови ове групе остају непролазни.

Овај концерт, који је ГО Медијана поклонила посетиоцима, послужио је као увод у спектакл, који се очекује вечерас, 12.августа, на затварању. 
У Светосавском парку, са нестрпљењем се очекује наступ „Амадеус бенда“, када ће посетиоци моћи да уживају у ватромету, који ће том приликом, бити приређен. 

 У оквиру манифестације "Медијанино културно лето 2021." протекао је и други дан дружења  са нашим најмлађим суграђанима. Заинтересовани малишани могли су да учествују у хеклању накита, оригамију, изради специјалних бојанки, опробају се у осликавању магнета. 

Радионице се одржавају у организацији ГО Медијана, а у сарадњи са Удружењем нишких домаћица и домаћина из Ниша.

Програм „Медијаниног културног лета“ почиње дружењем са најмлађима у 18 часова, а излазак на сцену нашег популарног бенда предвиђен је у 21 сат.

 


#   Ниш   парк Светог Саве   Неверне Бебе   Медијанино културно лето
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима