Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одржан први "Наисус Денс Фест"

rssBookmark and Share

Ниш 19.05.2022. Јужна Србија Инфо

Током прошлог викенда одржан је први ,,Наисус Денс Фест,, у организацији Плесног клуба Бум 018. На овом такмичењу је наступило око 800 плесних тачака из 20 плесних клубова.

Одржан први "Наисус Денс Фест"

Део покровитељства је Градска општина  Црвени  Крст а град Ниш је нематеријални покровитељ. Плесни Клуб Боом је наступило у дисцо и модерном балету и нашем граду донео  преко 20. првих  15. других и 4 треца места.

Јелена Алексић, кореограф овог клуба, изнела је своје утиске након такмичења.
Ја сам и више него задовољна организацијом нашег првог "Наисус Денс Фест," први јесте, али ми се надамо да ће овај фестивал  такмичарског карактера постати део традиције нашег града. Пресрећна сам што се одазвало оволико клубова и указало нам поверење на самом почетку, као и велики број такмичара како из спортских плесова тако и из уметничких перформанса и културно уметничких друштава. Посебно сам поносна на све клубове и тренере који су у Нишу показали поред квантитета и огроман квалитет нарочито у соло дисциплини где се игра по неколико кругова са пуним подијумом до финала, то је здрава конкуренција и надамо се да утиче на позитивну вољу за напретком код све насе деце -  рекла је Јелена Алексић


#   Ниш   Плесни клуб Бум 018   Наисус Денс фест
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима