Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Održan prvi "Naisus Dens Fest"

rssBookmark and Share

Niš 19.05.2022. Južna Srbija Info

Tokom prošlog vikenda održan je prvi ,,Naisus Dens Fest,, u organizaciji Plesnog kluba Bum 018. Na ovom takmičenju je nastupilo oko 800 plesnih tačaka iz 20 plesnih klubova.

Održan prvi "Naisus Dens Fest"

Deo pokroviteljstva je Gradska opština  Crveni  Krst a grad Niš je nematerijalni pokrovitelj. Plesni Klub Boom je nastupilo u disco i modernom baletu i našem gradu doneo  preko 20. prvih  15. drugih i 4 treca mesta.

Jelena Aleksić, koreograf ovog kluba, iznela je svoje utiske nakon takmičenja.
Ja sam i više nego zadovoljna organizacijom našeg prvog "Naisus Dens Fest," prvi jeste, ali mi se nadamo da će ovaj festival  takmičarskog karaktera postati deo tradicije našeg grada. Presrećna sam što se odazvalo ovoliko klubova i ukazalo nam poverenje na samom početku, kao i veliki broj takmičara kako iz sportskih plesova tako i iz umetničkih performansa i kulturno umetničkih društava. Posebno sam ponosna na sve klubove i trenere koji su u Nišu pokazali pored kvantiteta i ogroman kvalitet naročito u solo disciplini gde se igra po nekoliko krugova sa punim podijumom do finala, to je zdrava konkurencija i nadamo se da utiče na pozitivnu volju za napretkom kod sve nase dece -  rekla je Jelena Aleksić


#   Niš   Plesni klub Bum 018   Naisus Dens fest
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima