Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Плеши, плеши док те ноге држе......Шестосатни РЕЈВ у “Истина машини”!

rssBookmark and Share

Ниш 22.05.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Свега пар дана дели нас од журке којом ће Џаст грув (Just Groove) организација у петак, 24. маја, почастити публику у простору „Истина машина”. Дашак Шпаније у наш град донеће ди-џеј Балдо из Барселоне, док ће за домаћу подршку бити задужени Спирко, Мозгабез и Тоник. Балду ће гостовање у Нишу бити прилика да се по први пут сусретне са српском публиком, а већ следећег дана наступиће у Загребу.

Плеши, плеши док те ноге држе......Шестосатни РЕЈВ у “Истина машини”!

Иако јужњак, Балдо Галаго (Baldo Gallago) већ дуги низ година живи у Каталонији, где је сем свог ди-џеј имена у својству резидента у култном ноћном клубу “Разматаз” у Барселони, на ноге поставио и неколико издавачких кућа, развијајући тако своје многоструке таленте. Под различитим псеудонима објављује и своју музику. За алијас Балдо сâм каже да звучи као „хаус инспирисан класичним звуком Детроита и Чикага - некад је смирен и сањив, понекад тврђи и груб”. Алијас БЛД описује као „атмосферичан и луд, лепљив попут густог дима у мрачној соби, премда задржава исте детроичко-чикашке корене”.

О Балду као продуценту сама за себе говори његова дискографија, односно издања за сопствену етикету „Физикал Едјукејшн“ (Physical Education), као и за етикете Џерда Џенсона (Gerd Janson). Са друге стране, његов „Сабвекс Дистрибјушн“ (Subwax Distribution) постао је глобална институција у свету бизниса, снабдевајући издањима мноштво етикета које објављују само виниле у Европи и свету.

Први контигент карата већ је распродат, а организатори подсећају посетиоце да своје улазнице по претпродајној цени могу да набаве у кафеу „Веспа” (преко пута зграде општине у Улици Николе Пашића) и у „Винтиџ шопу” (продавница плоча у Давидовој улици на нишавском кеју). “Истина машина” налази се у Булевару 12. фебруара, журка почиње у 22 часа. Паркинг за посетиоце журке је бесплатан од 21 час.


#   Ниш   журка   техно   рејв   клуб истина машина
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима