Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„Прва хармоника Србије, Сокобања 2022", од 10. до 12. августа

rssBookmark and Share

Сокобања 09.08.2022. Јужна Србија Инфо

Најпознатија сокобањска манифестација, 59. Међународни Фестивал „Прва хармоника Србије, Сокобања 2022", одржава се од 10. до 12. августа.

„Прва хармоника Србије, Сокобања 2022", од 10. до 12. августа

Сваке вечери, у ревијалном делу на Великој сцени Летње позорнице „Врело“, наступиће познате звезде домаће музичке сцене - Драгана Мирковић, Ана Бекута, Радиша Урошевић, Биљана Петковић, Весна Димић, Стефан Петрушић, Бане Шевић и други. 

У четвртак, 11. августа, концерт на Великој сцени ЛП "Врело" ће одржати Ана Бекута са почетком у 20:00 сати. Исте вечери наступиће и Радиша Урошевић, Биљана Петковић и Милена Јанковић.

ПРОГРАМ ФЕСТИВАЛА НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ ЛЕТЊЕ ПОЗОРНИЦЕ „ВРЕЛО“:
Среда 10. август, од 20:00 сати:

Након наступа пет првака, на Великој сцени Летње позорнице „Врело“ од 21:00 сат концерт ће одржати звезда домаће естраде Драгана Мирковић.
Четвртак 11. август од 20:00 сати:

Наступ победника млађих категорија хармоникаша у категоријама: петлића, пионира, старијих пионира, млађих јуниора и дуета млађих од 15 година.
У ревијалном делу наступиће Ана Бекута, Радиша Урошевић, Биљана Петковић и Милена Јанковић.

Велико финале - петак 12. август од 21:00 сат:

Наступ победника старијих категорија такмичара: јуниора, сениора и дуета старијих од 15 година и проглашење Прве хармонике Србије , Сокобања 2022.
У ревијалном делу наступиће Стефан Петрушић, Бане Шевић, Весна Димић, Марина Станкић и Данило Живковић.

Цена улазнице по вечери је 200,00 динара, а комплет улазница за све три вечери је 500,00 динара. Улазнице у претпродаји могу се обезбедити у Туристичко информативном центру, Туристичке организације Сокобања, а на дан фестивала у објекту Летње позорнице „Врело“. Број улазница је ограничен.


#   Сокобања   хармоника   Прва хармоника   Летња позорница Врело
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима