Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прва “Распевана улица” за најмлађе Прокупчане у понедељак

rssBookmark and Share

Прокупље 27.12.2020. Јужна Србија Инфо

“Распевана улица” је новогодишњи програм и поклон прокупачког Дома културе свој деци нашег града, али и свима онима, који се заједно са њима радују предстојећим новогодишњим и божићним празницима.

Прва “Распевана улица” за најмлађе Прокупчане у понедељак

Први овакав програм, Прокупчани ће моћи да погледају већ у понедељак 28. децембра, на шеталишту испред главне Поште у 12 сати.

Весела и распевана дружина из ове установе културе, која сваке године за новогодишње празнике својим најмлађим суграђанима дарује поклон у виду представе, сада је себи поставила задатак да их на отвореном развесели песмом, игром и глумом и учини их безбрижним и срећним, бар на пола сата колико програм “Распевана улица” траје.

Где су деца ту су и поклони, а они су у овим празничним данима неизоставни. Наравно, обезбедио их је Град Прокупље, на чију иницијативу је и настао овај програм. За сваку “Распевану улицу”, а биће их пет, Деда Мраз и Снегуљица ће деци у публици даровати оно што највише воле, а то су слаткиши, чоколадице, бомбоне и лизалице различитог укуса.

Ово је први пут да се на овакав начин пред новогодишње празнике дружимо са нашом публиком. Раније смо то чинили тако што смо најмлађим Прокупчанима, поклањали представу коју су гледали у позоришту, сада то радимо на мало другачији начин, са циљем да се сви заједно заштитимо од опаког вируса, чије име нећемо ни да помињемо. Зато смо на отвореном у “Распеваној улици” и на најлепшем шеталишту, које ове године сија другачијим и раскошнијим сјајем, јер га красе светлуцави украси. Уживаћемо сви заједно сигурни смо, зато позивамо све да дођу на дружење, које ће сигурно памтити, бар до краја следеће године, нагласили су у Дому културе.

Они су поручили да “Распеваном улицом” првенствено желе добро здравље свима, осмехе на лицу и срећу најмлађима, а оним мало старијима мање брига и више спокоја и мира.

Нека песма крене и нека сви пожеле оно што током целе године желе. Деда Мраз и Снегуљица у “Распеваној улици”, учиниће да се ваши снови макар на тренутак остваре. Видимо се на шеталишту испред главне Поште 28. и 30. децембра у 12 сати, 2. јануара, такође у 12 сати, 6. јануара у 13 сати, а 13. јануара у 17 сати. Чекамо вас. Понесите добру енергију и осмех, за остало ћемо се ми побринути, поручили су глумци у “Распеваној улици” Срђан Бактијаревић као Деда Мраз и Ивана Ђурковић, као Снегуљица.


#   Прокупље   Нова година   деца   Дом културе Прокупље   Распевана улица
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима