Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prva “Raspevana ulica” za najmlađe Prokupčane u ponedeljak

rssBookmark and Share

Prokuplje 27.12.2020. Južna Srbija Info

“Raspevana ulica” je novogodišnji program i poklon prokupačkog Doma kulture svoj deci našeg grada, ali i svima onima, koji se zajedno sa njima raduju predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima.

Prva “Raspevana ulica” za najmlađe Prokupčane u ponedeljak

Prvi ovakav program, Prokupčani će moći da pogledaju već u ponedeljak 28. decembra, na šetalištu ispred glavne Pošte u 12 sati.

Vesela i raspevana družina iz ove ustanove kulture, koja svake godine za novogodišnje praznike svojim najmlađim sugrađanima daruje poklon u vidu predstave, sada je sebi postavila zadatak da ih na otvorenom razveseli pesmom, igrom i glumom i učini ih bezbrižnim i srećnim, bar na pola sata koliko program “Raspevana ulica” traje.

Gde su deca tu su i pokloni, a oni su u ovim prazničnim danima neizostavni. Naravno, obezbedio ih je Grad Prokuplje, na čiju inicijativu je i nastao ovaj program. Za svaku “Raspevanu ulicu”, a biće ih pet, Deda Mraz i Sneguljica će deci u publici darovati ono što najviše vole, a to su slatkiši, čokoladice, bombone i lizalice različitog ukusa.

Ovo je prvi put da se na ovakav način pred novogodišnje praznike družimo sa našom publikom. Ranije smo to činili tako što smo najmlađim Prokupčanima, poklanjali predstavu koju su gledali u pozorištu, sada to radimo na malo drugačiji način, sa ciljem da se svi zajedno zaštitimo od opakog virusa, čije ime nećemo ni da pominjemo. Zato smo na otvorenom u “Raspevanoj ulici” i na najlepšem šetalištu, koje ove godine sija drugačijim i raskošnijim sjajem, jer ga krase svetlucavi ukrasi. Uživaćemo svi zajedno sigurni smo, zato pozivamo sve da dođu na druženje, koje će sigurno pamtiti, bar do kraja sledeće godine, naglasili su u Domu kulture.

Oni su poručili da “Raspevanom ulicom” prvenstveno žele dobro zdravlje svima, osmehe na licu i sreću najmlađima, a onim malo starijima manje briga i više spokoja i mira.

Neka pesma krene i neka svi požele ono što tokom cele godine žele. Deda Mraz i Sneguljica u “Raspevanoj ulici”, učiniće da se vaši snovi makar na trenutak ostvare. Vidimo se na šetalištu ispred glavne Pošte 28. i 30. decembra u 12 sati, 2. januara, takođe u 12 sati, 6. januara u 13 sati, a 13. januara u 17 sati. Čekamo vas. Ponesite dobru energiju i osmeh, za ostalo ćemo se mi pobrinuti, poručili su glumci u “Raspevanoj ulici” Srđan Baktijarević kao Deda Mraz i Ivana Đurković, kao Sneguljica.

Komentara: 0


#   Prokuplje   Nova godina   deca   Dom kulture Prokuplje   Raspevana ulica
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima