Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bogat prolećni program Doma kulture u Prokuplju i radost za najmlađe

rssBookmark and Share

Prokuplje 01.04.2023. Južna Srbija Info

Prokupački Dom kulture je za sledeću nedelju pripremio bogat program, u kome će kako navode, biti za svakoga ponešto. Već u utorak 4. aprila, u ovoj ustanovi će biti organizovana Opštinska smotra recitatora, na kojoj će svoje umeće u kazivanju stihova, pokazati veliki broj dece iz prokupačkih škola.

Bogat prolećni program Doma kulture u Prokuplju i radost za najmlađe

Tradicionalno, na početku svakog proleća, Udruženje likovnih stvaralaca Toplice, koje godinama stvara u okviru ove ustanove, organizuje Prolećnu izložbu. Ovogodišnja će biti otvorena sledeće nedelje, tačnije 6. aprila u 18 časova, u klubu ove ustanove.

Za petak 7. april, u 19 časova, najavljena je gostujuća predstava, za predškolce i mlađe školarce, koja nosi naziv „Od igre do škole“. Kako su najavili i predstojeći vikend (8. i 9.april) će biti ispunjen kulturnim dešavanjima u našem gradu, jer je Dom kulture za svoje posetioce pripremio filmski vikend. Projekcije su zakazane za 18 i 20 časova, a karte se mogu kupiti na dan projekcija od 14 časova.

-Drago nam je kada možemo da ponudimo našim posetiocima tematski različite programe, u kojima će oni uživati i provesti slobodno vreme. Mi postojimo zbog njih i pozivamo ih na druženje. Ovo je samo početak onoga što smo pripremili za prokupačku publiku. Već sada obećavamo još mnogo novih, interesantnih i kreativnih sadržaja,za ovo proleće, ali i leto koje nam dolazi. U njima ćemo svi zajedno deliti lepe trenutke umetničkog stvaranja, istakli su u Domu kulture, najavljujući program dešavanja za sledeću nedelju.


#   Prokuplje   deca   poezija   slikarstvo   Dom kulture Prokuplje   kreativna radionica
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima