Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ШОКАНТНО: Тровали Жељка Митровића

rssBookmark and Share

26.01.2011. Autor: Milena.R

Телевизија Пинк објавила је данас да су у крви власника "Пинк медија групе" Жељка Митровића нађени отрови и оценила да сада полиција и тужилаштво треба да утврде ко стоји иза покушаја тровања власника најгледаније Тв Пинк.

ШОКАНТНО: Тровали Жељка Митровића

-Токсиколошко истраживање обављено у Њемачкој показало је присуство арсеника, бензена, изотопа олова и неких радиоактивних супстанци у крви Митровића, као и да су у његов организам непрекидно уношени око шест месеци.Тако да је Митровића за сада непозната особа тровала,Каже наш извор.

Анализама је, такође, искључена свака генетска могућност болести.

Лекара Никола Милинић из КБЦ "Бежанијска коса", негирао је да узрок апластичне анемије која је дијагностификована код Митровића може да буде узимање опијата како се спекулисало у медија.


Полиција је,како незванично сазнајемо, пре десетак дана започела истрагу о овоме, али за сада ништа од детаља нисмо могли званично да добијемо.

Жељко Митровић каже за дневни лист Пресс да ће у наредних месец дана у његовој компанији 100 људи остати без посла. Из болнице у Немачкој Митровић поручује да је одлучио да потпуно реформише компанију и отпусти све нераднике.

- Већ данас сам отпустио десет људи, а у наредних месец дана отказе ће добити још 100 људи. Неће више бити могуће да један број људи буквално погине од посла радећи дан и ноћ, а да многи нерадници уместо да раде шетају по кафанама и чекају да приме плату. Убудуће за нераднике на Пинку неће бити места, доста је било. Сви који раде немају разлога да се плаше ових реформи - каже Митровић.

Он додаје да ће реформа Пинка подразумевати контролу и анализу сваког сегмента у компанији, од најситнијег до најзначајнијих делова.

-Реформу компаније сам већ почео да спроводим из болничке собе, јер овде имам инсталирану комплетну опрему како бих пратио шта се дешава на Пинку. И сада имам много реалнију слику о томе шта се све дешава у компанији - каже Митровић.


#   без посла   Доста је било   Жељко Митровић
@DostaJeBilo @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима