Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишка тврђава домаћин највећег летњег фестивала у региону "Ниш Wеек-а"

rssBookmark and Share

Ниш 13.06.2024. Niš Week званична страница, Јужна Србија Инфо

Од 13. до 16. јуна, Нишка тврђава постаје епицентар забаве и културе као домаћин највећег летњег фестивала у региону, Ниш Wеек-а. Овај четвородневни фестивал слави разноликост укуса, музике и забаве, пружајући богат садржај за све узрасте.

Нишка тврђава домаћин највећег летњег фестивала у региону "Ниш Wеек-а"

Са преко 15 различитих зона које чекају посетиоце, Ниш Wеек обећава незаборавно искуство за све љубитеље авантуре, ритма и гастрономских уживања. Фестивал се одржава на једној од најлепших локација у граду, пружајући савршен амбијент за уживање у бројним активностима.

Зона укуса
Посетиоци ће имати прилику да пробуде своја чула у зони посвећеној гастрономији. Спој светских и националних кулинарских специјалитета задовољиће и најистанчаније укусе. Бројни штандови понудиће разноврсне делиције, од традиционалних српских јела до егзотичних међународних кухиња.

Музичке зоне
Музички програм фестивала биће једнако разноврстан, са наступима познатих светских и домаћих извођача. Посетиоци ће моћи да уживају у различитим жанровима музике, од попа и рока до електронске музике и џеза.

Забавне зоне
Поред гастрономских и музичких ужитака, Ниш Wеек нуди и широк спектар забавних програма и активности прилагођених свим узрастима. Од дечијих радионица и игара, преко спортских активности, до креативних радионица и уметничких инсталација, свако ће пронаћи нешто за себе.

Породична зона
Породице са децом ће посебно уживати у зони намењеној најмлађима, где ће бити организоване едукативне и забавне активности, укључујући позоришне представе, жонглере и аниматоре.

Авантуристичка зона
За оне који воле авантуру, авантуристичка зона нуди разне активности на отвореном, укључујући зип лине, пењање по вештачкој стени и друге адреналинске изазове.

Култура и уметност
Љубитељи културе и уметности моћи ће да уживају у бројним изложбама, књижевним вечерима и филмским пројекцијама које ће се одржавати у оквиру фестивала.

Ниш Wеек је јединствена прилика да се споје различити светови и културе на једном месту, пружајући незаборавно искуство за све посетиоце. Овај фестивал обећава четири дана испуњена смехом, музиком, укусима и авантурама које ће се дуго памтити.

Припремите се за незаборавно летње искуство у Нишу и дођите да заједно прославимо разноликост и уживање на највећем летњем фестивалу у региону!

Хари Мата Хари – 13.6.

Сергеј Ћетковић – 14.6.

ABBA Tribute - 15.6

Више информација на: https://linktr.ee/nisweekfestival и

https://www.instagram.com/nisweekfestival/

Улазнице за концерте могу се купити онлајн на:

https://tickets.rs/tour/nis_week_1445 или на продакним местима Tickets-a у Нишу.


#   Ниш   музика   фестивал   забава   култура   Нишка тврђава   Сергеј Трифуновић   гастро туризам   Хари Мата Хари   Харис Варешановић   Ниш Wеек фестивал
@WhistlerDick @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима