Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niška tvrđava domaćin najvećeg letnjeg festivala u regionu "Niš Week-a"

rssBookmark and Share

Niš 13.06.2024. Niš Week zvanična stranica, Južna Srbija Info

Od 13. do 16. juna, Niška tvrđava postaje epicentar zabave i kulture kao domaćin najvećeg letnjeg festivala u regionu, Niš Week-a. Ovaj četvorodnevni festival slavi raznolikost ukusa, muzike i zabave, pružajući bogat sadržaj za sve uzraste.

Niška tvrđava domaćin najvećeg letnjeg festivala u regionu "Niš Week-a"

Sa preko 15 različitih zona koje čekaju posetioce, Niš Week obećava nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje avanture, ritma i gastronomskih uživanja. Festival se održava na jednoj od najlepših lokacija u gradu, pružajući savršen ambijent za uživanje u brojnim aktivnostima.

Zona ukusa
Posetioci će imati priliku da probude svoja čula u zoni posvećenoj gastronomiji. Spoj svetskih i nacionalnih kulinarskih specijaliteta zadovoljiće i najistančanije ukuse. Brojni štandovi ponudiće raznovrsne delicije, od tradicionalnih srpskih jela do egzotičnih međunarodnih kuhinja.

Muzičke zone
Muzički program festivala biće jednako raznovrstan, sa nastupima poznatih svetskih i domaćih izvođača. Posetioci će moći da uživaju u različitim žanrovima muzike, od popa i roka do elektronske muzike i džeza.

Zabavne zone
Pored gastronomskih i muzičkih užitaka, Niš Week nudi i širok spektar zabavnih programa i aktivnosti prilagođenih svim uzrastima. Od dečijih radionica i igara, preko sportskih aktivnosti, do kreativnih radionica i umetničkih instalacija, svako će pronaći nešto za sebe.

Porodična zona
Porodice sa decom će posebno uživati u zoni namenjenoj najmlađima, gde će biti organizovane edukativne i zabavne aktivnosti, uključujući pozorišne predstave, žonglere i animatore.

Avanturistička zona
Za one koji vole avanturu, avanturistička zona nudi razne aktivnosti na otvorenom, uključujući zip line, penjanje po veštačkoj steni i druge adrenalinske izazove.

Kultura i umetnost
Ljubitelji kulture i umetnosti moći će da uživaju u brojnim izložbama, književnim večerima i filmskim projekcijama koje će se održavati u okviru festivala.

Niš Week je jedinstvena prilika da se spoje različiti svetovi i kulture na jednom mestu, pružajući nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Ovaj festival obećava četiri dana ispunjena smehom, muzikom, ukusima i avanturama koje će se dugo pamtiti.

Pripremite se za nezaboravno letnje iskustvo u Nišu i dođite da zajedno proslavimo raznolikost i uživanje na najvećem letnjem festivalu u regionu!

Hari Mata Hari – 13.6.

Sergej Ćetković – 14.6.

ABBA Tribute - 15.6

Više informacija na: https://linktr.ee/nisweekfestival i

https://www.instagram.com/nisweekfestival/

Ulaznice za koncerte mogu se kupiti onlajn na:

https://tickets.rs/tour/nis_week_1445 ili na prodaknim mestima Tickets-a u Nišu.


#   Niš   muzika   festival   zabava   kultura   Niška tvrđava   Sergej Trifunović   gastro turizam   Hari Mata Hari   Haris Varešanović   Niš Week festival
@WhistlerDick @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima