Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У продаји су улазнице за концерт Гоблина у Нишу!

rssBookmark and Share

Бановина 28.06.2017. Јужна Србија Инфо

Легендарни шабачки панкери, Гоблини, наступиће у Нишу у петак, 14.јула. Концерт ће бити одржан у дворишту Универзитета (Бановина) са почетком од 22 сата.

У продаји су улазнице за концерт Гоблина у Нишу!

Гоблини ове године славе 25 година постојања и 20 година од изласка култног албума “У магновењу” и овај  двоструки  јубилеј није могао да прође без концерта у Нишу,граду у комесу Гоблини увек радо виђени.

Албум “У магновењу" Гоблинису објавили 1996. године и овоће бити јединствена прилика да фанови у Нишу чују овај албум у целости. На репертоару  ће се покозна који пут наћи миљенице публике, “Ања”, “Магновење” и “Има нас”,али и песме које публика до сада није имала прилике да чује  уживо. Концерт ће трајати скоро 2 сата и биће једини целовечерњи концерт  Гоблина овог лета, обзиром да су  сви  остали наступи на фестивалима.

Бенд су основали гитариста Ален Јовановић, басиста Владислав Кокотовић и певач Бранко Голубовић.

У каријери су објавили пет студијских албума и одсвирали више од 350 концерата.

Улазнице по претпродајној цени од 600 динара могу се купити у Цд Саунд мјузик  шопу (на самом крају новог поџемног пролаза), Енеџи мјузик шопу (ТПЦ Калча-приземље), туристичкој агенцији Биг Стар (Цара Душана 65) и пивницама Немир (Обилићев Венац 35) и Министарство (Војводе Вука 12).

 На дан концерта ће коштати 700 дина


#   Бановина   панк   Обилићев венац   Гоблини
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима