Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Велики брат почиње од фебруара 2011. године

rssBookmark and Share

25.10.2010. Autor: Stefan Radović


 

Серијал „Велики брат“ почиње почетком фебруара 2011. године, када ће на „Пинку“ кренути нова сезона.Кастинзи ће кренути од новембра ове године, сазнајемо од извора из продукцијске куће Емошн.

Такође, ове године ће путем гласања у најужи избор ући најзгоднији момак и најзгоднија девојка, као и најсмешнији момак и девојка са фејсбука, а право на избор полажу сва пунолетна лица.


Идеја новог серијала је „Велики брат-школа за познате“, ако хоћете да будете познати, уђите у кућу „Великог брата“.

Бивши учесници овог шоуа снимили су најавну рекламу која се већ увелико врти на најгледанијој РТВ Пинк.

Реклама је снимана на Звездари, тачније у парку Спортског центра "Олимп". Од бивших станара куће присуствовали су: Сава Радовић, Сузана Павловић, Дијана Мићић, Марко Миљковић, Јована Павловић, Вики и Кики Ралева, Милош Васиљевић, Владимир Арсић, Мануел Стојановић, Веселина Михајловић, Радиша Миљковић и наравно особа која је сво време зрачила својом лепотом и добром енергијом наша лепотица Тања Обрадовић.


У наредном издању емисије Све за љубав, у четвртак 11. новембра, Катарини Шишмановић друштво ће правити Жељко Самарџић, који ће се наћи у улози гостујућег водитеља. Љубимац женског дела публике, са задовољством је прихватио понуду да учествује у снимању једне од његових омиљених емисија.
 

-Често гледам Све за љубав, и емотивно доживљавам сваку причу.Већ сам пар пута и учествовао,Каже Самарџић за нашу новинску агенцију који ће у емисији премијерно извести и део из нове песме.


#   Велики брат   Жељко Самарџић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима